lauantai 30. tammikuuta 2016

Näyttelyssä pyörähdetty

Nova kävi pyörähtämässä näyttelykehässä ensimmäistä kertaa, kun osui sopivasti Golden Ringin erikoisnäyttely ihan kotikulmille. Suurempia odotuksia ei ollut menestymisen suhteen, vaan ennen kaikkea mentiin hakemaan kokemusta, kisajännitystreeniä (koska minä olen kipsiin menevä jännittäjä) ja tanskalaisen tuomarin mielipidettä meidän vielä keskenkasvuisesta junnusta. 

Itse näyttely meni varsin hyvin, Nova ei suuremmin täyden hallin hulinasta häiriintynyt ja kehässäkin käyttäytyi ihan hyvin. Minun jännittämiseeni reagoi sen verran, että ensimmäisellä kierroksella kehässä eivät juustot maistuneet, mutta yksilöarvostelussa jo rentoutui. Ja ehkä rentouduin minäkin hieman. 

Tuloksena JUN EH, johon olen varsin tyytyväinen. Tuomarina oli Marianne Skøtt Jespersen ja arvostelu oli seuraavanlainen: "Very good type. Masculine head. Kind expression. Clean neck. Sufficient angulations front + rear. A bit too flat ribcage. Tailset a bit low. Good bone, nice feet. Excellent coat. Still a little erratic in movement. Needs to mature. "

Selvää on, että Nova saa rauhassa kasvaa ja kehittyä, ennen kuin seuraavan kerran mennään näyttelykehässä pyörähtämään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti