sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Hyvää Juhannusta!


Juhannusta vietettiin pääosin kotosalla, meillä kun ei mökkiä ole. Vettä sen sijaan on lähelläkin, samoin kuin luontoa, joten kyllähän siellä pärjää. Pihan "rikkaruohoista" askartelin pojille kukkaseppeleet, joten saatiin ihan asianmukaiset juhannuskuvatkin otettua.

Vakava ja vähemmän vakava juhannusposeeraus
Lauantaina kävin Novan kanssa kylläkin eväsretkellä yhdessä kaverini Elinan ja amerikanakita-Sonyan kanssa. Valitsimme ennakkoon kohteeksi Laukaan Kirkkoniemen laavun, sieltä löytyisi myös sellainen paikka jossa koirat pääsisivät uimaan. Tai siis lähinnä Nova uimaan ja läträämään vedessä, siitä ei ollut vielä mitään tietoa uiko Sonya vaiko ei.

Vietettiin yhdessä mukava iltapäivä Kirkkoniemen nuotiopaikalla makkaraa ja lettuja paistellen. Koirat saivat läträtä vedessä ja tosiaan Sonyakin kävi pienen uintipyörähdyksenkin tekemässä. Saimme jonkin ajan kuluttua seuraksemme pari kajakilla melovaa nuorta miestä, jotka tulivat samalla nuotiolle lounastamaan ja siinä jutelessamme mukavia, kävivät myös rapsuttelemassa koiria. Lisää vastaavanlaisia retkiä ehdottomasti suunnitellaan tulevaisuuteenkin!

Kuva: Elina Salo

"Joko kohta saa sitä makkaraa?"

Kuva: Elina Salo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti