keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Mitäs sitten, alokasluokan jälkeen?

Rally-treeneistä tuli puolivahingossa melkein kuukauden tauko, kun ensin olin itse sairaana, sitten Nova sairasteli, jonka perään oli treenitön viikko ja vielä seuraavan treenipäivän päälle osui yksi kokous. Käytiin me toissa viikolla eri ryhmässä tuuraamassa, vaihteeksi eri kouluttajan tarkkaavaisten silmien alla. Silloin(kin) tuntui olevan vähän ajatus hukassa ja sitä se kyllä oli myös eilen, pitkästä aikaa, "omissa" treeneissä. Jos koira oli vähän pihalla koko touhusta, niin oli kyllä ohjaajakin.


Suunnitelmatkin menivät vähän uusiksi, kuten tuolla aikaisemmin jo sairastelujen yhteydessä kirjoittelin. Yhdet kisat jäivät väliin, seuraavia en oikein ole vielä suunnitellut - kalenteriin on merkattu muutama "ehkä". Mutta jos kaikki menee ihan mallikkaasti, niin alkaisi oikeasti olla jo korkea aika ryhtyä opettelemaan niitä avoimen luokan tehtäviä... Eilisissä treeneissä mainittiin treeniryhmien väliset leikkimieliset hallimestaruudet parin viikon päästä ja pohdiskelin, että olisiko luokka sitten nykyinen ALO vai pitäisikö ihan ajatella tulevaa ja AVOa.

Mutta mutta... minä kun en muuten osaa avoimen luokan kylttitehtäviä. Siispä tuumasta toimeen ja tänään ruokatunnilla lueskelin ajatuksella ylempien luokkien kylttiselitteitä läpi. Tulipahan todettua, että ihan totta - siellä avoimessa luokassa on aikalailla kolme tehtävää, joita Nova ei jo osaisi. Sen lisäksi, että nykyisissä on vielä hiottavaa m.m. käännöksissä ja eteen tuloissa.

Eli alokasluokan jälkeenkin on elämää?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti