sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Näyttelytreeniä, osa 2

Maaliskuinen näyttely lähestyy ja kuten jo aiemmin totesin, lisätreeni on kyllä vielä tarpeen. Onneksi kyseiseen näyttelyyn on ilmeisesti moni muukin menossa, joten meidän KS Noutajien näyttelytoimikunta on ystävällisesti järkännyt näyttelytreeniä ennen kyseistä näyttelyä.

Viime mätsärikäynnin opit mielessä, ajellessani näyttelytreeneihin päätin, että seisotan Novan vapaasti enkä yritä esittää asettelemalla sitä. Harjoittelemaanhan sitä ollaan menossa. Ja hyvä että mentiin!

Nova 25 kk
Suunnitelma osoittautui oikein hyväksi! Viime aikoina ollaan myös rally-tokotreeneissä harjoiteltu seisomista, joten se alkaa olla jo paremmin hanskassa. Nova seisoikin hyvin ja pitkiä pätkiä vapaasti seisotettuna, siitäkin huolimatta, että kävin välillä myös asettelemassa sen jalkoja parempaan asentoon. Samalla tuli testattua, että mitkä makupalat toimivat tässä touhussa parhaimmin.

Liikkumistakin harjoiteltiin. Siinä Novan kanssa selvästi paras taktiikka on löysällä hihnalla juokseminen, sillä jos hihna kiristyy alkaa Novakin helpommin tempoa. Rohkenen väittää, että tässäkin hyöty tulee tuosta tokoilusta, sillä vierellä on pitänyt liikkua - myös juosta - jo jonkin aikaa. Eli hihna löysällä, rento vauhti ja esittäjä muistaa hengittää! Näillä eväillä alkaa olla kohtuullinen valmistautuminen tulevaan näyttelyyn, vielä kun sain muutaman vinkin miten hillitsen Novaa ryntäämästä onnessaan tuomarin luo ja hyppäämään syliin.

Tulipahan samalla kerralla nappaistua Novan kaksivuotis-poseerauskuva - kiitos kuvausavusta Suvi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti