sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Loiskis!

Sisäuimala-kausi on täällä taas, tänään käytiin toista kertaa tälle syksylle KoiraSportilla uimassa. Arki-illat kun tuntuvat täyttyvän kaikenlaisesta, paitsi harrastamisesta, niin välillä myös työmenoista, olen todennut meille parhaaksi vaihtoehdoksi vakituisen uintivuoron sijaan käydä silloin kun uimalassa järjestetään ns. ryhmäuinteja. Eli (yleensä) viikonloppupäivä on varattu ainakin osittain ryhmäuimareille ja joka kerralle ilmoittaudutaan erikseen. Jokainen saa toki silti oman uintivuoronsa, eli ryhmäuinti ei ole sama asia kuin kaikki altaaseen yhtä aikaa.

Elvis on uinut nyt syksyllä noin 10 minuutin vuoroja, se tuntuu sille riittävän hyvin. Innokkaasti se uimaan lähtee, vaikka rampin kiipeämiseen tarvitsee vähän apuja - ei tuo takapää ihan niin hyvin enää kanna. Elvis saa tehdä pääosin noutoja ja uida sen aikaa, kun sillä puhti riittää - loppuvuoro on sitten Novan käytettävissä.

Novalle on puolestaan varattu vartti (10 min ja 15 min ovat nuo ryhmäuinnin vaihtoehdot), joista sitä ennen uitetaan lenkkiä altaan ympäri joitain kertoja - viisi kieppiä taisi tällä kertaa mennä. Sen jälkeen se saa myös tehdä noutoja, joihin Novamaisesti lähdetään rampilta pommilla hypäten. Lopputuloksena altaan ympäri kiertävä kävelysilta yleensä lainehtii, kun Novan vuoro on ohi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti