maanantai 12. syyskuuta 2016

VEPE-kauden huipennus

Hupsista, se on sitten VEPEn alokasluokka kisattuna!

Eilen Uuraisilla nätissä syyskelissä kisailtiin Novalle toinen alokasluokan ykkönen, tuomarina tällä kertaa Pasi Dunderfelt. Tyylilleen uskollisena, ei siihenkään mitään virhepisteitä kerätty joten toinen huikea 100 pisteen tulos tuli! Kokeen tulostaso oli kyllä muutenkin huima, mm. kaikki viisi (5!) ALO-luokan koiraa teki samanlaisen täyden 100 pisteen ykköstuloksen. 

Kilpailukirjan kanssa poseerausta
Minä ihan oikeasti ajattelin, että SOVEn lisäksi tänä kesänä käydään kisailemassa alokasluokkaa, mutta en kuvitellut että se saadaan kahdella kokeella pakettiin. Jotain kolmos- ja kakkostuloksia lähinnä odottelin, mutta eipä niitä kertynyt kun Nova näytti osaavansa nämä jutut - No Problem! Piti ihan laskea, että vastavuoroisesti Röllin kanssa aikoinaan kertyi 7 kpl ALO-luokan kokeita, ennen kuin luokkanousun ykköset saatiin kerättyä.

Ensi kesänä sitten avoimeen. Vähän on niitä jo opelteltu, mutta ei voi sanoa että ne liikkeet nyt vielä mitenkään hanskassa olisi. Hyvällä alulla kuitenkin. Tuskinpa kuitenkaan ykkösputki enää ensi kesänä jatkuu, kun joudun itsekin opettelemaan uutta.

Ihan vielä ei meidän VEPE-kausi loppunut. Yhdet treenit ja kamppeiden pesut on vielä edessä, sekä lähiseurojen kanssa pidettävät Puulaakikisat vielä edessä, ennen talvitaukoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti