sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hyvää maailman eläinten päivää!

Eläinten päivää muistettiin meillä lähinnä herkuilla - aamuruoan jälkeen tarjolla oli luut ja iltaruoan päälle possunkorvat. Normaalisti tarjoillaan ylimääräisiä herkkuja, mutta nyt poikkeuksellisesti molempien aterioiden jälkeen.

Nova pääsi nauttimaan olostaan muiden kavereiden kanssa, kun otin sen mukaan lähtiessäni pakkaamaan meidän VEPE-varusteita varastolle vietäväksi. Kaikilla muilla toimikuntalaisilla olikin sama ajatus, joten koirat pääsivät rallattelemaan yhdessä pitkin metsää ja järveen läträämään. Juostiin rallia, vähän nujuttiin, läträttiin järvessä ja loikittiin laiturilta uimaan sillä aikaa kun me ihmiset pakkasimme tarvikkeita kasseihin ja laatikoihin varastoitavaksi. Mukana menossa oli muutaman kuukauden ikäinen tolleripoika Make, kuusivuotiaat labbis- ja flättineidot Aamu sekä Siru ja reilun seitsemän vanha Roope-kultsu. Kaikkia ollaan tavattu aiemminkin, Make poislukien, mutta pienen ihmettelyn jälkeen Novakin osasi varoa pikkupentua.

Vasemmalta oikealle; Make, Aamu, Siru, Roope ja Nova
Rallattelun kruunasi vielä nuotiopaikalla grillatut makkarat, omastani Nova sai muutaman pienen maistiaisen ja viimeiset makkarat jaettiin raakoina koirien kesken. Lämmin ja aurinkoinen lokakuun iltapäivä oli kyllä ihan omiaan tällaiseen, kiitos seurasta mukana olleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti