perjantai 18. joulukuuta 2015

Kohta on joulu

Harvinaisen harmaa, sateinen, pimeä ja tympeä joulukuu tähän asti. Lunta on saatu ihan pariin otteeseen pienien lumihepulien tarpeiksi, mutta siihen se onkin jäänyt. Yleensä on vielä seuraavana päivänä sulanut pois.

Se on taas se aika vuodesta, että haluaisin - kuten moni muukin - koirista joulukorttikuvan. Sattuneesta syystä, ei ulkona kuvaaminen oikein nappaa, kun ei siellä ole kovin jouluista... Joten yritin eilen ottaa koirista joulukorttikuvaa, mutta ei se ihan ensiyrittämällä onnistunut. 

Elvis tuntui olevan liikkeellä asenteella "jaahas, se on taas tämä aika vuodesta" kun asettelin sen vierashuoneen punaiselle sohvalle valojen keskelle makuulle ja tonttulakkia päähän. Tuttu juttu, ei kai tässä auta muu kuin osallistua. Nova kiipesi tottelevaisesti viereen, mutta olisi halunnut tietysti könytä ensin väärälle kyljelle, takapuoli kameraan päin. Tonttulakin paikka olisi ollut suussa tai vähintään sen tupsua olisi pitänyt saada maistaa. Kun lakki oli lopulta päässä ja tupsun pyydystäminen kielletty kävi se masentuneena makuulle pää sohvan reunalta roikkuen kohti lattiaa. 

Onneksi kameran salamasta oli paristot loppu, eikä täysiä löytynyt. Tänään uusi yritys. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti